jusefines

Söndag

Kategori: Allmänt

Hej hej bloggen!
Denna vecka har gått ganska långsamt tycker jag, känns bra med måndag imorgon. Det blir lite jobb. Komet och även på Strandvägen, sen en hel del träning. Jag förbereder mig mentalt och fysikskt inför min operation som är om 2 veckor, helt sjukt! Är så taggad och nervös. Äntligen. 
Har velat fram och tillbaka med A och kommit fram till att jag är så insnöad och kvar i gamla och rädda mönster. Måste jobba på att vara mer öppen och inte backa undan. 
Nu blir det sängen, godnattis! 

Beslut

Kategori: Allmänt

Mycket kul som händer nu samtidigt som det är många tuffa beslut att ta. Eller tuffa kanske var fel ord... Snarare kluriga eller svåra beslut att ta. Jag var ju på konsultation hos Michael Olenius den 18/11. Mamma var med som stöd och det hela gick väldigt enkelt och smidigt, han pratade på och lyssnade efter mina önskemål. Jag fick sätta på mig en t-shirt och stoppa in en typ av inlägg för att se vad som skulle kunna passa mig. Därefter tog vi lite bilder och så bokade jag in operationsdatum den 8/12(!) vilket är väldigt snart. Jag har letat runt och googlat i timmar på för och nackdelar med honom, har faktiskt bara hittat bra grejer. Förutom då att en del verkar tycka att han gör för små bröst, något som jag kan se lite som en fördel. Vill inte ha några porrstjärnebröst liksom... en annan negativ grej som det skrivits om är att han är seg på att svara på mail, men det tycker inte jag heller är sådär gravallvarligt. Det enda dom bekymrar mig något är att eventuella korrekturer och korrigeringar inte alltid görs gratis. Det kan man ju tycka att det kanske inte är så konstigt men samtidigt så är ju inte en bröstförstoring gratis. Kapselförsäkring hade jag tänkt att betala för, den kostar 3000:- och gäller då i 1 år från operationen. Men då läste jag om Patrik Höijer från laser och estetik, han korrigerar alla möjliga uppstående fel gratis och deras försäkring gäller i 3 år och även han har ett gott rykte om sig och folk verkar väldigt nöjda med honom också. Alltså Gud vad svårt detta blev då. Tvivlar inte på att Michael är duktig, han verkade ändå trygg och kunnig. Där har vi också ett faktum som står till Michaels fördel, han har jobbat inom branschen i 38 år så han vet vad han sysslar med... Svårt som tusan. Om någon mot förmodan har ett tips eller Kan komma med en synpunkt utifrån så skriv gärna i kommentarsfältet, haha för så många läsare har jag..! 
 
 
 
Jaja, ska väl försöka sova på saken nu. 
 
Godnatt.
 
 

You and I

Kategori: Allmänt

Okej, skälet till varför jag lägger av med att blogga kan ju ha med irritation att göra. Ja, när jag lägger ner min själ, allt engagemang och en kvarts tid i mina texter så är det ganska så jätteirriterande att något ska gå snett, som att det inte går att publicera eller att ipaden laddar ur, vilket precis hände. Jippi. 
Hursom, får skylla mig själv och skriva om helt enkelt. Tänkte iallafall berätta om min dag för andra gången här då:

Jag inledde med att åka och provjobba på kaféet, vill inte säga för mycket men kan sammanfatta det hela med att det inte var något för mig. Ett totalt opassande, oprofessionellt och illa bemötande från ägarinnan. Lika mycket som arbetsgivaren testar och ser hur denne trivs med mig, lika mycket känner jag mig för, vill Jag arbeta här? Det är minst lika viktigt att en själv känner sig trygg och välkommen. Nej, så desperat är jag verkligen inte efter ett tredje jobb. 
Vid 14-tiden hade jag ju stämt möte med en kille jag knappt ens visste namnet på. Vi skulle ses vid sergel torgs trappor, var lite orolig för att jag inte skulle känna igen honom då vi bara har setts som hastigast en gång innan när jag gav ut mitt nummer. Men jag kände igen honom direkt när han kom mot mig leendes, det kändes bra. Och han var i tid, stort plus! 

Därefter gick vi i riktning mot gamla stan tills vi gick förbi ett gulligt fik som fick bli vår plats. Vi drack varsin kopp bryggkaffe med påtår och snackade på i en dryg timme. Tänker inte heller säga för mycket här men kan summera det med att det var mycket trevligt och att jag gärna träffas igen. Gick därifrån med ett leende på läpparna som hållt i sig ända fram tills nu, när jag ligger här i min säng. 
Jag åkte och tränade, blev ett intervallpass på 50 minuter sedan var det snabbt in i duschen och slänga på sig kläder innan jag satte mig i bilen med Ola och åkte mot fondue Boden för att käka middag med familjen, det var även det mycket trevligt. 

Är helt slut nu och tänkte släcka ganska snart, har varit mycket blandade känslor genom hela dagen. 
Imorgon är det konsultation, det blir spännande. Mamma följer med.




Hej så länge!

Kom den här bilden upp i förra inlägget ens?

Kategori: Allmänt

 

Let's start over

Kategori: Allmänt

Hallå! Det var ju verkligen inte igår... Alltså googlar man "världens sämsta bloggerska" så borde en bild på Josefine Solberg komma upp... Haha! Jaha, mer än ett år sedan jag skrev ett inlägg här. Mycket har hänt och det har varit ett omtumlande men otroligt bra år efter studenten. Har hittat mig själv på många plan och jag har träffat så mycket inspirerande och bra människor. Sådana människor jag inte trodde fanns. Jag har inte bara varit i Israel, som var aktuellt senast jag skrev utan också hunnit med ett halvår på franska Rivieran som stewardess. Börjar äntligen landa lite i tillvaron efter att ha varit hemma sedan en dryg månad tillbaka men det är fortfarande lite förvirrande och kaotiskt i mitt huvud. Idag har jag jobbat hos mamma och pappa i Komethallen & Barkarby Golfhall och imorgon har jag ett provning som cafébiträde. Jag har ju redan ytterligare ett jobb men jag tänker lite, varför nöja sig ned ett när man kan ha tre? Ja, mycket som är oklart i skrivande stund men jag tar itu med en sak i taget. Har fler spännande grejer som händer i veckan, ska träffa en kille jag gav ut numret till som hastigast när jag jobbade förra söndagen samt på en konsultation. Sedan blir det ju även en del jobb :) Det känns kul och lite nervöst och pirrigt på samma gång. Blir nog till att sova snart för att orka med ett träningspass på morgonen också. En bild från ett äventyr med mina älskade kibbutzvänner i Israel. Ha en fin söndagskväll!