jusefines

So much to do- so little time

Kategori: Allmänt

... Men det ordnar sig alltid!
Jag har fullt upp idag, ska på bio ikväll med en väldigt gullig kille. Men innan dess måste jag packa allt inför resan till Italien imorn. Kommer komma hem så sent ikväll så att packa då är inget alternativ. Ska även hinna med att träna samt ringa och ordna upp det sista med Kibbutzen i Israel. Yes, ni läste rätt.

Haha är säker på att i princip ingen vet vad en kibbutz är? Kan förklara det i ett annat inlägg lite mer ingående! Men kort och gott kan man säga att jag ska bo på ett slags camp med ca 40 andra ungdomar och jobba där i Israel i 3 månader. Aaaah blir alldeles pirrig bara jag tänker på det!
Hur som helst så är det inte bara jobb utan också en massa resor och utflykter man kan åka med på där på plats. Kommer bli så fett. Jag är grymt taggad! Jag åker dit helt själv vilket gör det hela ännu pirrigare och ännu mer spännande faktiskt! Men som sagt berättar mer sen! Jag har iallafall ett inbokat flyg till mig och jag har precis pratat i telefon om en grej som handlar om resan.

Nu har jag precis ätit mina älsklingsplättar.Helt otroligt att de är nyttiga(!) och ska nu bege mig upp mot badrummet och fixa mig lite snabbt.
Ha en bra dag lovelies!

Sjukt osammanhängande bild men äh, Justin kan aldrig bli fel.