jusefines

Lil'bitch

Kategori: Allmänt

Har tillbringat min onsdag tillsammans med världens bästa lillasyster. Vi begav oss mot Kista Centrum vid 12.30 för lite shopping.
Det slutade med lite plagg från H&M och en mysig, stor kofta från Gina Tricot.
Imorgon blir det barnvakt för Aaron som gäller, vickis följer med och spenderar tid. Kulkul, god natt alla fina!

Halloween godis

Kategori: Allmänt

Hej bloggen!
Tänkte bara kika in lite snabbt och berätta om hur jag gjorde mina ögonglober.
Det är hur enkelt som helst!
Du gör bara enkla chokladbollar som du rullar till bollar och sätter i en tandpetare, ställ in i kylen och låt svalna! Sedan doppar du bollarna i vit smält choklad, håll i tandpetaren när du doppar så hela bollen blir täckt. Doppa ca 2-3 st bollar i taget och dra sedan ur tandpetarna, täck det lilla "tandpetshålet" med en nonstop! Ställ återigen in bollarna i kylen.

Tillsist smälter du vanlig ljus choklad och tillsätter som pupiller på nonstopen. Doppa därefter en tandpetare i röd karamellfärg och dra som "sprängröda" streck runt om på det vita.

Dina halloweenögon är klara!

Förberedelser

Kategori: Allmänt

Vaknade upp med ett risigt humör och ville gråta för allting, varför? -det vet jag inte. Men sen när jag kom till gymmet vände alltihop, jag spenderade 45 svettiga minuter på löpbandet och brände hela 513 kcal (för att vara exakt) samt gjorde mag-och ryggövningar. Såg ut som ett stoppljus i fejjan förövrigt.

Efter gymmet drog jag till skolan för att hämta grejer jag kan jobba med under lovet och skyndade mig därefter till bussen.
Väl hemma duschade jag och gjorde i ordning lite lunch i form av färsk tomat, kokt ägg och parmaskinka. Till det ett stort glas vatten!

Nu har jag precis gjort klart chokladbollarna och ställt in dom i kylen och medans de stelnar tänkte jag ta en powernap inför kvällens bravader! Haha, så ATM ligger jag i min gosiga säng. Sen blir det till att dekorera chokladbollarna och locka underhåret.

Recept till "ögonchokladbollarna" kommer! Puss så länge!

Tänk om..

Kategori: Allmänt

... Inte Kevin Funnits i mitt liv. Jäklar vad annorlunda det hade sett ut! Tack vare honom kommer kommande år bli det grymmaste någonsin, med tanke på Tomorrow Land bland annat. Och tack vare honom kommer jag inte bli arbetslös när jag slutat skolan! Good Times!
Jobba på lyxyacht i Cannes eller Monaco låter väl inte fy skam...? Kan knappt bärga mig!

Future's looking bright, better wear shades.

Lyckan som uppstår

Kategori: Allmänt

..När Danny fucking Saucedo "likes your post". Sjukaste hittills tror jag.
Detta gjorde min morgon iallafall! I övrigt har dagen varit okej, har haft mycket att tänka på.
Jag var barnvakt efter skolan och sen möta jag upp världens bästa familj i stan, på restaurang Tranan där jag åt en bouillebaise.
"Du och jag under täcker baby..." Haha jaja.. Hursomhelst såg vi Daniel Adams Ray äta middag där samt vår världsstjärna Robyn. Alltid kul att se kändisar ju! Men den mest kända jag sett måste nog vara Doctor Phil, när han var på tennisklubben monte Carlo för nån sommar sen.. Det var ballt!

Shit behind my back

Kategori: Allmänt

Don't you think I see it?

Frukost på sängen

Kategori: Allmänt

Tänk om jag hade haft en syster som mig.. Vilken lyx! Haha.
Jag gick upp lite tidigare på lördagen för att steka mina vaniljplättar till Victoria, till dom serverade jag varma hallon, jordnötssmör och skivad banan! Mums. Sedan fick hon även en varm kopp tr och yoggijalla drickyoghurt. Och för att tillägga- jag åt inte en endaste plätt själv... Allt för min syster.

Run like you've stolen something

Kategori: Allmänt

Jag gick ut och sprang när jag kom hem. Fy fan vad underbart det är när man väl springer och endorfinerna kickar igång!

Bjuder på svettig bild från i somras och en från kvällen!

Har man varit kär en gång så kan man inte bli det igen...

Kategori: Allmänt

.. Och har du varit med andra innan "den rätta" har du också förbrukat din chans att bli kär. Ehm och logiken i det får du fråga Firat om. Fy satan vad jag skrattade idag när jag Ebba och Firat pratade om kärlek.
Såklart kan man bli kär pånyttnoch självklart så finns det olika typer av kärlek. Ja nej jag ska inte gå in på det där igen men vi kan dra som slutsats att -jo du kan bli kär i hur många som helst. Kan, kan man alltid. Men sen är det inte säkert att det blir så.

Det var så kul när vi satt där och hade vår hetsiga diskussion och så drar Ebba av Firat sin mössa så han bli skitstressad och fumlar efter mössan och tappar datan och håret står åt alla håll. Så jag och Ebba bara glor på varann och brister ut i ett sånt där okontrollerat asgarv. Haha Jaa det gjorde min dag!

Lägger upp en annan bild som får det att rycka i mungiporna... Haha!