jusefines

Och helt plötsligt var det över

Kategori: Allmänt

Oron och ängsligheten över att se tjejen. Den där tjejen som jag aldrig glömmer namnet på. Som jag aldrig riktigt kunna släppa förrän han sa det för första gången. Hon som var delaktig i den smärtan jag kände. Tjejen som jag aldrig ville se, som jag aldrig ville jämföra mig med. Fan. Och nu, nu vet jag. Jag vet hur hon ser ut. Av misstag.
Ett jävla misstag, det fick känslorna att krypa tillbaka, ångesten, gråten i halsen och känslan om att inte vara bra nog eller räcka till.
Om du bara kände hur jag kände. Nej det är för hemskt.

Fuck her. Fuck him. Fuck that.

Dagens inspiration

Kategori: Allmänt

Läste Metro på bussen på väg till skolan imorse och fastnade direkt för denna bild. #inlove

Det ultimata plättreceptet

Kategori: Allmänt

Dagens frukost

Kategori: Allmänt

Vilken smaksensation!
Jag svimmar vad gott det var! Det är ett superenkelt recept på plättar, jag kan lägga upp det ikväll? Hur låter det? Helt seriöst, detta kan nog mycket väl vara den godaste frukosten hittills(!) och bäst av allt, det är nyttigt.

Jag toppade mina plättar med varma hallon och en klick jordnötssmör.

This made my day

Kategori: Allmänt

Eftermiddagen i bilder

Kategori: Allmänt

Åh vad jag tycker om min syster. Idag när vi satt och tog foton med hennes MacBook så satt vi väldigt nära med våra huvuden. Då börjar hennes hals låta, helt random, nästan typ pipa. Men vi ignorerade ljudet och fortsatte koncentrera oss för att ta en snygg bild. Fast då började min täppta näsa svara vickans hals med ett något svagare pip. Men vi lyckades hålla oss för skratt även denna gång. Men till sist när hennes hals lät igen och min näsa lät igen började vi asgarva!
Sådär mycket när man knappt får fram ett ljud och tårarna väller upp innanför locken.
Vet inte om ni förstod men kortfattat så var det som att min näsa och vickans hals pratade med varann. Haha, knas. Ja, det var jävligt kul när det hände iallafall..

#typhejingenbryrsig

Haha, god natt.

Making dinner

Kategori: Allmänt

Hej solstrålar! Jag står i köket för tillfället och lagar tomatsoppa med champinjoner och linser som tillägg. Nyttigt och förhoppningsvis gott! Jag gick bara till lunch idag i skolan sen slutade vi! Skönt, så jag drog till mamma som var i Täby och så åkte vi runt och besökte massor av olika affärer. Skoj! Vi hittade bland annat en supersnygg soffa som nog kommer hem till oss om ca. 1 månad lite drygt! När jag kom hem var jag med min syster, vi tog fula och en del snygga bilder på oss med hennes macbook.. HAHA! fy fasen vad vi garvade. Får ta och bjuda på några tror jag allt... Vi hörs mer sen, PUSS.

Mysmisse

Kategori: Allmänt

Gosig liten katt den där lilla Mia!
Sket just för den stunden i att jag är allergisk. Vi kallar det för en typisk YOLO-stund. Haha.

Ny vecka nya möjligheter var det va?

Kategori: Allmänt

Tja tja!
Jag är snuvig och täppt som ett as. Låter som en uppstoppad anka och huvudvärken gör sig påmind varenda millisekund..
Annars är det bara fint tack.
Jag hade ju sagt att jag skulle dela med mig av mitt nya schema. Såhär har jag lagt upp det de kommande veckorna, möjligen enformigt men effektivt. Kan inte göra så mycket justeringar om jag ska få med både träning, skola, jobb och fritid..
Vi får se om jag håller detta? Nån som tror det? Ingen? Haha, nej god natt på er nu! PÖSS!

Ursäkta för dålig bildkvalité för övrigt.

Ny vecka, nya möjligheter.

Kategori: Allmänt

Angående mitt schema som jag sa att jag skulle lägga upp.. Eftersom att jag är förkyld kan jag inte få med min träning som jag hade planerat in men men, jag får återkomma med ett nytt tills imorn? Hoppas det är ok, sov nu finisar. Natti!

Här nedan ser ni ett recept som jag absolut ska prova snarast, perfekt nu när jag är sååå taggad på träning och kost!! Hur gott låter inte det då?

Söndagen

Kategori: Allmänt

Hej min finfina blogg!
Hoppas ni mår fint, själv är jag lite krasslig.. Ont i huvudet och täppt som få! Men ska inte klaga- det kunde ju vart värre.
Dagen har varit relativt bra, det började lite svajigt då alla kläder satt fel och jag bara kände mig allmänt ful. Men sen släppte det när jag kom till Komethallen och träffade Jennie och Kevin!
Jag och Kevin åt glass som vi brukar göra varje söndag nuförtiden och idag var det min tur att välja smak. Jag valde half baked, ni vet den där med kakdeg och brownie i!? Mumma!

Kvällen rundades av sen hos familjen Crammer med god middag och härligt sällskap! Och nu ligger jag här i sängen och ska försöka sova. Hoppas jag får någon sömn och inte bara hostar och snorar hela natten(!) vill ju se fräsch ut till skolfotot imorn..
Puss och god natt!

Tummen ner för förkylning..

Sleepy saturday

Kategori: Allmänt

Nu ska jag se till att jag sover bort den här förj*vliga förkylningen och är pigg och frisk när jag vaknar imorn.
Då ska jag nämligen över en sväng till Komethallen, äta lite glass med Kevin och prata skit.
Jag får ta och njuta riktigt ordentligt av imorgon då det är sista söndagen innan loppis-kaoset drar igång igen! Då har man inte tid med att bli sjuk..

Imorgon ska jag också ta och dela med mig av mitt nya hälsosamma schema! Låter det intressant? Stay tuned.
Puss så länge, J.

i huvudet på mig när jag beställer över internet

Kategori: Allmänt

Åååkej, nu har jag jagat, letat, sökt och verkligen gjort allt jag kan för att hitta mina fina converse platforms. 
Jag är sååå sugen på ett par! Nu tror jag att jag har hittat en rimlig hemsida men åh vad jag tycker det känns jobbigt att beställa över internet.. allt det här med överföring av pengar, "pålitliga" hemsidor, leveranstid och sen när skorna äntligen kommer, kommer de passa mina fötter?! 
Hmm. Men men, jag avslutar med ett YOLO! 
 
 

Madly in love.

Kategori: Allmänt

Guess what babes!?
Dessa godingar är på väg hem till moi!
Åh vad jag har längtat, snart så!

Ur det mörka kommer det allting något värdefullt.

Kategori: Allmänt

Det är helt galet hur nära man kommer varann när man lever som grottmänniskor. Under dessa tre dagar i skogen har jag verkligen fått meningsfulla minnen med människor jag inte hade väntat mig.
Även om det varit eländigt ångrar jag inte en sekund att jag åkte med.
 
 

A small piece of me

Kategori: Allmänt

Hej alla vackra!
Det här är så typiskt mig.. Jag kommer hem alldeles SLUT efter tre dagars och två nätters övernattande i skärgården. Det värker i hela kroppen efter hård paddling i motvind och hår och kropp skriker efter tvål och shampoo.
När jag äntligen står där i badrummet med min älskade musik som strålar ur högtalarna får jag en sådan kick och tänker "fan, nu jävlar skulle det vara skönt att ta en springrunda". Vet inte om det var min ångest över allt godisätande som talade eller om jag var övertrött, men hursomhelst sprang jag in på rummet. Jag hämtade en grå t-shirt ur min garderob som jag klippte av den tighta halsen på (något som jag länge funderat över att göra men aldrig gjort) och satte sen på mig min nydesignade t-shirt. Och fan vad snyggt det blev!
Jag tänkte nu bara dra på mig ett par byxor och ge mig ut och springa men min trötthet tog återigen över och jag gick in och ställde mig i duschen. ÅH HERRE MIN GUD vad skönt det var att bara låta vattnet strila nerför kroppen och skölja av allt vad skogen hade att erbjuda.
När jag kom ut ur duschen igen var jag som en ny människa- ren, fräsch och alldeles varm av glädje.
Med ett leende på läpparna insåg jag att jag äntligen var hemma igen.

Och nu, nu sitter jag här med en nystartad blogg och har en nytändning på livet.

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt

Mitt första inlägg.