jusefines

Du är som ett lyckopiller

Kategori: Allmänt

Min lilla gullunge till kusin är obeskrivligt underbar. Han är så söt så man vill bara bära på honom hela tiden, pussa hans mjuka kinder och kramas.
Visst kan han vara otroligt jobbig ibland, men jag lovar, allt är förlåtet när han rusar fram i världens fart för att slänga sig runt halsen på en samtidigt som han skriker med ett leende på läpparna: FIFFIIIIII!

Har spenderat eftermiddagen och kvällen hos moster, åt middag med henne och de två sönerna. Tog även hand en hel del om Erland, så mysig han med! :)
Måste bara berätta vad som hände i parken idag med Aaron, jag gungade honom i en bebisgunga. (Som han förövrigt börjar bli alldeles för stor för eftersom att han släpar i fötterna). Så stannar jag honom ett tag för att småprata lite och varva ner honom. Vi skulle nämligen börja dra oss hemåt, då tittar han på mig och ser konfunderad ut. Så säger han: ont fiffi, trasig. Och så pekar han på min finne vid mungipan. Haha man måste bara skratta och älska barns ärlighet...

Jag är apan som liknar dig

Kategori: Allmänt

Söndagsångesten

Kategori: Allmänt

Dagen har flutit på rätt smärtfritt. Klockan 06.45 ringde mobilen och meddelade att det var dags att vakna. Jag gick vemodigt upp ur den varma sängen (eller ner från den varma sängen eftersom att jag sover överst i våningssängen). Hursom så väckte jag Vickan lite försiktigt och dagen drog igång.
Det var mycket folk idag som vanligt på söndagar och därmed också mycket att göra. Men efter att man hört komplimanger och peppande ord är man rätt pigg och glad ändå. Avslutningsvis åt jag glass med Kevin och Vickan höll oss sällskap, shit vad vi skrattade idag. Vi hade faktiskt sjukt kul, det måste nog ha berott på att vi var så trötta.. Haha!

Så nu ligger jag i sängen och ska läsa lite ur min stenåldersbok... Sen blir det till att släcka lampan och sova. Imorgon är en ny dag och man vet aldrig vad som väntar. Puss och god natt lovies!

10-11-12

Kategori: Allmänt

Idag har varit en bra dag!
Efter naglarna drog jag och Vickan till Komethallen för att jobba. Därefter drog vi till farmor och farfar som vanligt på lördagar, vi åt god middag i vanlig ordning och förberedde sen fikat för kvällen. Nu sitter vi och tittar på så mycket bättre och har mumsat i oss kakor i alla möjliga former samt bullar.

Jag måste bara berätta om när vi skulle hoppa av bussen vid kontovägen. Jag gick ut före Vickan lite hastigt just som dörrarna höll på att stängas. Vickan kommer tätt bakom men hinner inte ut, utan hon blir kvar innanför dörrarna i bussen. Och jag står där utanför och ser henne försöka få kontakt med busschauffören. Jag började skratta och kände blickarna från både den fullsatta bussen och från gatan, Vickan hade det värre då alla stirrade ännu mer på henne. Ingen ville dessutom hjälpa henne att bli hörd så att chauffören kunde öppna. Alla bara stod där som blåsta kossor och glodde som fån. Jag stod och såg henne vifta med armarna och hoppades på att bussen inte skulle åka iväg(!) och just när jag ska springa fram till chauffören från utsidan så öppnas dörren och hon kan komma ut. Hon kommer ut smått rödrosig om kinderna och vi börjar snabbt gå från platsen- och så började vi asgarva! Haha hon var där inne säkert en hel lång minut! Hahaha! Bästa jag sett på länge!

Nu ska jag fortsätta kolla på smb! Puss så länge finisar

Inspiration på hög nivå

Kategori: Allmänt

Äntligen!

Kategori: Allmänt

Starlight nails it is! Jätteduktig och trevlig tjej på fridhemsplan. Helt klart värt resan från Vallentuna.
Jag är supernöjd och har redan bokat ny tid om en månad. Bra pris också, 550:-
Rekommenderas starkt brudar.

Ofrivilligt minne

Kategori: Allmänt

Vilken härlig kväll det varit!
Den har tillbringats med bästa Dulle, hennes pojkvän Gustav och resterande Pontus, Anders och Oskar. Vi träffades alla hemma hos Gustav för tacomiddag, sen blev det bastu. Eftersom varken jag eller Dulle hade med oss badkläder så fick vi lösa situationen med varsina oversize-tshirts. Vi satt inne i bastun, killarna drack öl och jag och Dulle satt med och hade det trevligt ändå. Så kommer Pontus och Oskar in alldeles dyngsura och har hoppat i den iskalla utomhuspoolen...
Jag och Dulle gick ut för att känna på vattnet och jag sa till Oskar "lova att inte putta i mig nu" "jadå" svarade han. Men vad tror ni han gör? Jo de klart han attackerar mig och försöker putta i mig ändå(!) jag fightas tillbaka och han ramlar över mig. Men det hela slutar ändå med att jag hamnar i poolen efter höga skrik.
Panikslagen försöker jag ta mig upp ur det iskalla vattnet och springer allt vad jag kan in mot bastun och sen tillslut varmduschen!

Efter att vi fått på oss torra kläder igen satte jag och Dulle oss vid tvn och tittade på det inspelade x-factor. Skönt och lugnt efter en sådan chock från badet.. Haha! Och nu ligger jag hemma i sängen. Ska försöka sova nu eftersom att jag ska upp hyfsat tidigt imorn, nämligen 9.45. Jag och Vickan har bokad nageltid vid 12.45 imorgon. Vi hörs mer då! PUSS

mot stan

Kategori: Allmänt

Hej finisar!
Jag mår äntligen bättre så jag har bytt om till ordentliga kläder och tänkte dra mig in mot stan för att möta upp lil'sis. Vi ska titta på jackan som sagt och sen eventuellt fixa naglarna (äntligen).
Ska även ta en titt på hollister samt mango. 
Ikväll ska jag över till Dulle och hennes kille Gustav, vi är ett gäng som bara ska chilla, spela lite spel, äta gott och bara umgås! FUN, skönt nu också att komma ut från huset och möta lite folk som man kan snacka med! Man blir ju så otroligt ensam och deprimerad av att vara själv hemma flera dagar i streck(!) 

Vi hörs senare! ha en fin dag så länge, PUSS.

vinterjackan

Kategori: Allmänt

Har tittat runt lite på internet efter någon snygg vinterjacka.
Jag vet en dock som jag skulle vilja titta närmare på, nämligen en jacka från Zara. Jennie tipsade om den förut och jag har sett den på en annan tjej och den ser väldigt snygg ut! Så jag tänkte dra mot stan imorn om jag känner mig bättre och prova den.
Hittade dock några fina från Nelly och abercrombie and fitch jackor från blocket.. Sjukt fina!
Vilken av jackorna föredrar ni? Min favorit än så länge är nog den mörkblå jackan med päls eller den vita AF jackan.
Utöver en ny jacka på min önskelista vill jag ha:
New York-keps (mörkblå)
plånbok från Mango
gelenaglar
hollister sweatpants
 
Puss & Kram så länge lovies.
 

Shit just got real

Kategori: Allmänt

Hej min fina blogg!
Dagen har kaosat då jag fick sjukt ont över högra bröstet imorse. Det gjorde så jäkla ont, som om det var någon som hade en knytnäve inuti på något sätt. Den smärtan sträckte sig hela vägen till ryggen och jag kunde inte ta ordentliga andetag. Så jag ringde sjukvårdsupplysningen som tyckte att jag skulle åka och kolla upp det där omedelbart så det gjorde jag också. Jag åkte till vårdcentralen i vallentuna och berättade hur jag kände.
De tog hand om mig omedelbart och började ta olika prover, blodprov och EKG.
Doktorn tog även en titt på mina lungor och i halsen. Allting såg hyfsat ut men om det blev värre skulle jag ringa igen. Haha jag kände lite "shit just got real". Men det var skönt att kolla det så jag och alla andra slipper oroa sig. Och det dåliga med att ha fyllt 18 är att saker och ting som alltid varit gratis inte är det längre, mitt besök idag hos doktorn gick på 200 :- inte så farligt men dock!
 
Nu sitter jag och äter lite bär, blåbär och hallon! Jobbar på att bli frisk tills imorn..
Kram så länge.

Beslutsångest

Kategori: Allmänt

Jag har beslutsångest. 
Jag är så sugen på att göra min naglar. MEN då är det ju alla beslut med vilken salong, billigt eller dyrt, bra eller dåligt, akryl eller gelé..
Jag kan inte bestämma mig! Men efter vad jag har läst verkar det som att gelé är bättre för nageln, den blir inte lika sliten. Men sen säger vissa att den blir väldigt sliten ändå av gelé så då är ju frågan, ska man satsa på akryl som är billigare och låta undernageln bli förstörd eller ska man satsa på gelé som är dyrare och låta nageln bli mindre förstörd? H-E-R-R-E-G-U-D.
Vad skulle ni gjort kära bloggläsare?
 
Har iallafall hittat en någorlunda bra salong (tror jag) som ligger på söder har jag för mig, www.starlightnails.se heter deras hemsida. Där får man gelénaglar för 550:- eller akryl för 500:- och då känner jag mer för gelén men frågan är om det är värt att dra dit. Långt ju.. haha lat!?
 
Nej nu ska jag överlägga med syster min så får vi se hur vi gör, vill verkligen ha fina naglar!
Puss så länge. 

God morgon solstrålar!

Kategori: Allmänt

Vaknat ännu?
Jag ligger fortfarande och drar mig i sängen. Men ska snart gå upp och laga något smaskigt till frulle, sen blir det kanske en löprunda på det? :)
Vi får se hur jag känner om en stund.. Vid 15-tiden drar jag och sis med fler till komet och jobbar en stund och därefter blir det myskväll hemma hos bästa farmis och farfis.
Ni får ha en grym dag i övrigt så länge babes, puss!

Smultron och ostbågar

Kategori: Allmänt

Myskväll med min barndomsvän Jennie. Trevligt som alltid, mycket skitsnack över vin och tilltugg!

Snart blir det Harry Styles som tar över min uppmärksamhet! X-factor, fan vad mumsig han är!