jusefines

Jag vill vara som du

Kategori: Allmänt

My God vilken brud! Hennes känsla för mode och stil skulle göra även en blind gråtmild. Har aldrig varit så hypad över någons stil än som nu. Typ kär i hennes garderob.

En bättre #midsommar

Kategori: videor

Studenten, part 3.

Kategori: Allmänt

Chrille och jag satt på varsin plastpåse på vägen hem från flaket. Och det tog inte lång tid förrän vi var hemma igen. Familjen och Mysan höll på att fixa fint i huset och precis när vi körde in på grusgången hängde våra plakat vid uppfarten och blågula ballonger. Vid ytterdörrarna hängde en stor bild på mig på ena sidan och en stor bild på Chrille på den andra sidan, riktigt mäktigt och heeeelt ovetandes. Det fanns även fler lite random bilder på mig och Chrille i huset.
Medan mat, dryck och andra festligheter gjordes i ordning hoppade jag in i duschen och började fixa om mig på nytt. Vid 18-tiden började folk trilla in och snart var det fullt med folk var man än gick. Alla var så glada, pappa höll tal, maten var god, tårtorna var suveräna, presenterna var grymma och alla mina närmsta och bästa var där. Inklusive Kevin, trots att han hade jobb... Jag var verkligen såååå lycklig! Totalt perfekt dag som slutade på McDonald's i Upplands Väsby med ett skönt gäng. Kunde inte ha önskat mig ett bättre avslut på min gymnasietid.

Studenten, part 2.

Kategori: Allmänt

Efter den trevliga frukosten drog vi vidare mot skolan i bilen. Vi hämtade upp Olle längs vägen och i samband med detta började jag och tjejerna bli lite blödiga. Faktiskt den enda tåren som kom, trodde jag skulle gråta mycket mer. Men var nog alldeles för glad för det.
I skolan umgicks vi med lärarna, tog bilder, åt kakor och kladdkaka samt taggade till rent allmänt. En timme innan utspringet samlades vi i vårt klassrum för sista gången, vi fick våra slutbetyg i kuvert samt tillbaka ett brev som vi skrev i tvåan till oss själva. Haha, det var minst sagt spännande att läsa.

När klockan började närma sig 13 kunde man se en hel del förväntansfullt folk nere på gården med plakat och blommor. I klassrummet var nu alla så glada och exalterade och vi dansade hellre än fint, sjöng med och kramades.
Sedan var det dags att pallra sig nedåt till utgången för att sedan springa ut. Herregud, sekunderna innan trodde jag att jag skulle dö typ av lycka. Det var så mycket känslor på en och samma gång. Ingen vågade/ville riktigt springa ut först så jag tog Carros hand i min ena och dulles i den andra och tog täten. Kommer inte riktigt ihåg allting så klart, bara att vi sprang ut först så jävla lyckliga med resterande klasskompisar hack i häl. Väl där ute stod nära och kära och lyssnade på vår knackiga sång "studentens lyckliga dar". Från min sida var det min familj, Mysan, Anton, Millis och mormor, Rebecca, Aaron och Erland som var där. Och efter mycket kramandes och glädje var det dags att gå in i skolan igen för att byta om till oömma kläder, flaket stod nämligen och väntade några meter bort.

Alla var så sjukt taggade vid det här laget och adrenalinet bara pumpade ikapp med allas leenden. Efter att ölen lastats på hoppade alla upp på flaket och ur högtalarna hördes dunkmusik blandat med svenska klassiker. Det hade inte ens gått tio sekunder av färden innan man var dyngblöt av öl, sååå härlig känsla. När man kom hem sen med stelnad öl i håret var det väl inte sååå lika härligt! Haha men den dagen fanns det verkligen inga bekymmer.

Studenten, part 1.

Kategori: Allmänt

Så fantastiskt jävla underbart känns det att ha tagit studenten!
Sitter i skrivande stund och jobbat i Komethallen och SHIT VA PIN! För exakt 10 sekunder sedan gjorde jag bort mig rätt rejält. Satt och skrev det här ovanför koncentrerat och fokuserat, så hör jag hur något knackar lite avlägset. Tänker inte så mycket mer på det, några sekunder till går och sen hör jag en tjejröst "ursäkta". Jag blev sjukt förvirrad i ett kort ögonblick och tittade upp och rakt framför mig står en kund som vill sola. "Oj, men förlåt" fick jag ut mig och ett stelt leende på det. Haha som tur var skrattade hon bara och sa att det inte var någon fara. Haha.

Nåväl, tillbaka till studenten. Bästa dagen ever!!
Jag gick upp klockan 05.00 och mötte tvilling i badrummet, därefter kom Noi in och ville duscha (Noi och Thibaut hade nämligen sovit över). Jag som trodde att jag skulle vara själv den första tiden eftersom att jag alltid går upp i överdrivet god tid, men icke. Noi duschade under tiden jag sminkade mig och sen kom Thibaut och avlöste Noi. Haha rätt sköna.
Vi klädde upp oss med kostym och klänning, klackar och studentmössorna på huvudet. Sedan var det bara att ta ut skumpan ut kylen och bege oss ut i bilen för att hämta upp Dulle och Carro. Bilen hade vi smyckat med flaggor och ur högtalarna dunkade hög musik. Dagen kunde inte ha börjat på ett bättre sätt. Runt 07.30 var vi hos min kära klasskompis Nanni som hade dukat upp så fint med jordgubbar, glas och andra godsaker och där väntade även resten av klassen.

https://cdn2.cdnme.se/3918369/7-3/pic_51b45ba09606ee49eba74f8e.jpg" class="image">