jusefines

Ebba se hit!

Kategori: Allmänt

Men hallå?!
Det var inte igår *höhö*. 
Sorryborry för att jag inte alltid uppdaterar så ofta, ledsen att jag inte bidrar med den vardagliga uppdateringsglädjen. Men nu jäklar kände jag att det var dags att skriva lite så att min fina vän Ebba har något kul att läsa på sjukhuset stackarn...
 
Dagens planer ser ut som så att först hämta Aaron på dagis och spendera lite tid med honom, sen blir det till att skynda hemåt mot Denise för hemgjord sushi och fördrinkar! 
Sedan är vi ett gäng glada brudar som ska ut och göra staaaaan. Kan bli en kul kväll det här eller iallafall minnesvärd med tanke på min nackspärr som uppkom inatt/imorse vid 04:00... W000pa! Så nu är det stelopererade jossan som ska regera! haha jag dööör. Har sjukt ont men får knapra lite ipren innan. 
ni får en gammal bild på lilla mig, puss!
 

Breaking down

Kategori: Allmänt

Herregud!
Breaking dawn... snarare Breaking down.
vilken bra film! Perfekt slut på en perfekt berättelse! Åh det var så mycket känslor, skratt, gråt, ilska och lättnad! 
visste inte att man kunde vara så spilttrad i humöret under 1 h och 55 min. 
Och vickan var bara för rolig, jag tyckte att jag var galen som grät så pass mycket att tårarna på riktigt sprutade och så tittar jag på vickan när hon börjar hulka ur sig gråten. haha! Hon liksom harklade sig, hämtade andan och frustade bredvid mig samtidigt som hon skakandes höll i mig.. Oh dear, det var det som fick mig att rycka upp mig lite och torka tårarna (okej, och för att all detta massmord bara var en "vision" (tack och lov(!!!!!))). haha men hej parentes i parentes i parentes! 
Ja nu ska jag gå och lägga mig tänkte jag, imorn blir det ju som sagt jobb vid 11.00.
Sov så gott lovies.

 



 
haha hej skevt jävla bildcollage! #sämstabloggerskanevaaah
 
P.S relativt gammalt inlägg.

Fail Fail Epic Fail

Kategori: Allmänt

åh herregud! Nu förstår jag varför vissa upplägg aldrig visas, det är för att de har publicerats på www.josefinesolberg.blogg.se alltså min förra blogg.... haha sjukt irriterande! Ska försöka få över de två sista inläggen som publicerats där då det som är överst är rykande färskt och den andra är helt ok färsk, haha! Men så stay tuned lovies!